Breed assortiment – bollen,

knollen en wortelstokken

Verver Export heeft een enorm uitgebreid assortiment voorjaars- en zomerbloeiende bloembollen. Onze klanten in heel Europa maken met dit assortiment de meest fraaie beplantingen in parken en openbaar groen.

Het assortiment varieert van Allium-soorten voor combinaties met vaste planten, tot sneeuwklokjes voor verrassende effecten in de winter tot verwilderingsbloembollen, fantastische éénjarig-spektakel met tulpen, narcissen, dahlia’s en veel meer.

Voorjaarsbloeiers

Voorjaarsbollen passen perfect in perken met vaste planten. Ook zorgen ze in het voorjaar voor heerlijk bloeiende borders en bloempotten of verfraaien ze jarenlang bermen en parken in het openbaar groen.

Zomerbloeiers

Verver Export heeft een uniek groot assortiment knollen. Niet alleen dahlia’s, ook de gladiool, lelie, Begonia, Zantedeschia, Canna en nog veel meer!

Verwilderingsbloembollen

Groen in bermen, parken en de overgang naar het natuurlijk landschap zijn uitstekende locaties voor verwilderingsbollen. Weinig of geen onderhoud na een eenmalige plantinspanning geven hoog rendement.

Downloads

Advies

Verver Export heeft veel expertise op het gebied van voorjaars- en zomerbloeiende bloembollen en alle toepassingen in het openbaar groen. Onze verkoopteams in Europa kunnen terugvallen op een team aan experts dat gespecialiseerd advies kan geven voor uw project om het daarna met u samen te realiseren.

Vragen, hulp nodig? Zoek contact met uw regionale Verver Export contactpersoon!